Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Friday, 29 April 2011

Lawak: Tips rejek Marka (awek)

Nak reject pompuan sebenarnya susah, takut nanti dia frust dan bunuh diri, jadi guna dialog nie. Korang kompem selamat. Tayah risau kena manderem or kena santau ekk..? hahaha..!



1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...

2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..

3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)

4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...

5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...

6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...

7) Errr, sori, terpegang pulak....

8) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10

9) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....


10) Mak U cantik laa...nak kenal boleh..?





2 comments:

Fauzzan Helmy Anuar said...

Kalau Mie lah jadi perempuan yang dengar benda ni pun pressure... ^_^

.izzatul.hazwani. said...

kah3 ..
alsan terbaik ni ...


p/s : feel free ? meh visit my blog polak :)