Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Tuesday, 15 March 2011

Status Facebook: Dialog MELODI nyer..!!!

Sungguh tak ku sangka, ramai sungguh berupakan wartawan dan artis rekaman ciplak. Mana tidaknya, mentang-mentang lah semua dah mempunyai facebook untuk bersosial dan berteman. 



Masing-masing mula meluahkan perasaan di situ. Tapi perlukah mengeluarkan status Facebook yang merupakan ayat tak bertitik..? Mahu orang tertanya-tanya dan mahu terus menjadi perhatian rakan-rakan alam maya. 



Sedeh dengan manusia sebegini kerana mereka macam terlalu teringinkan perhatian. Nak sangat lampu spot tepat ke arah mereka. Kan kena sangat dengan statement MELODI yang diorang kasi kat semua. 



Sangat feeling nak jadi artis kontroversi. Tapi diorang lupa yang itu bukan menaikkan diorang malah memberikan imej meluat bila orang baca okeh..!
Selalunya, apabia status dihapdate sekali sekala, ianya menjadi sesuatu yang lebih berharga apabila begitu. Ada sesetengah tue, pantang ada isu berlalu depan mata, ada jer nak ditulisnya.
Macam wartawan pencen plak aku tengok.



Ada jugak yang gemar sangat hapdate status diorang berkenaan makanan. Yang ini aku tak ambil pot sebab aku tak terasa la sangat kejengkelan mereka. Namun, masih ditahap berpada-pada lah...


Picca: Cilok dari Google image

Iklan Penaja dibawah ini...