Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Tuesday, 22 February 2011

Jom undi Budak-Budak AF9 Sekarang..?



Wah. semua sekarang semakin hangat dan panas dengan kehadiran Akademi Fantasia(AF) musim ke-9.

So korang jom kita start ngundi untuk peserta-peserta kegemaran korang ekk. Harap-harap ada yang bagus dan boleh bawak jauh seperti AKIM AHMAD...!

Cara pengundian sekarang adalah berbentuk undian di internet yang mana kita, yakni penonton dapat menentukan peserta top 25 yang kita mahu di dalam senarai calon peserta Akadami Fantasia ke 9. 

Korang sebelom tue haruslah berdaftar dengan Astro terlebih dahulu untuk membolehkan korang mengundi kat situ. Daftar kat Astro sebagai ahli diorang. Benda alah nie macam MyTV3 gituew. So korang just daftarkan email dan nama penuh. Teros korang dapat undi budak-budak tue semua.

Okeh..First step..korang log masuk dulu kat sini 
Then, korang register la plak kat sini

Teros korang boleh ngundi budak-budak nieh....kat sini

 Walaupun korang pegi ngundi hari demi hari kan, tapi tak semestinya diorang semua dapat masuk AF9. Sebab undian anda adalah 50%sahaja. Undian seterusnya adalah dari pihak juri.





No comments: