Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Friday, 11 February 2011

Cewaahhh..! Jahatnya Cinta: Akim dan Stacy

Biar..Biar..Aku biarkan lagu nie meletop-letop kat radio dulu baru aku upload kat dalam belog aku. 

Haaa, merasa korang yang selalu tak suka Akim dan Stacy bergabung, meletop??? Skarang diorang dah keluarkan duet single Jahatnya Cinta. Menetes ayer mata korang..? hahaha..!

Okeh, dikesempatan ini aku nak cakapkan la, lagu nieh seriyesly aku baru dengar masa aku gathering dengan Akim untuk sambut Bufday dia dibawah kelolaan GAFIM Januari lalu. 

So masa tue Akim mengeluarkan I-phone4 die dan meng'connect'kan dengan PA system...Itu la first tyme aku dengar lagu nieh...hahaha..Ape hal bro, kata minat..?? apesal tak penah dengar lagik..? hahaha..! 

Ekceli lagu nie dah berminggu-minggu keluar kat radio, tapi aku nie bukan hantoo radio, nak memerapkan tinga aku kat tepi radio tuh. 





So aku biar keadaan yang menentukan,kalo adew rezeki, aku dengar arr...Kalao takdew, mesti satu hari nanti aku dengar kalo dah meletop kan? 

So, aku posting kat sini dah skunk nie, kompem la lagu nie dah meletop kan..?

Walaupun lagu nie olahan daripada dua lagu lain iaitu, Jahat dan Inilah Cinta, Tapi originaliti lagu baru dapat diketengahkan. Walaupun begitu, rasa(taste) lagu Jahat dan Inilah Cinta masih dapat dirasai dan sesekali mencuit hati dengan melodi catchy itu. 

Aku dapat rasakan bahawa bahagian maketing(pasaran) berfikiran jauh dan mengambil kesempatan terhadap gosip dan hubungan mereka berdua. Pandai mengatur strategi dalam membuka peluang kenn..! Sapew korang nieh..? aku pom nak bekerja ngan korang laaa..! huhu

Okeh, Well done you guys..! Semua orang dah tertarik dan mungkin ini akan membuka lebih banyak rezeki antara kedua-dua selebriti kesayangan ramai nie. 
At least dalam 2 tahun lagi. hehe..


Ini lirik lagu dia..! Gabungan natara Inilah Cintah Akim dan Jahat Stacy...

JAHATNYA CINTA (Akim dan Stacy)

Oh.. Jahatnya kamu..
Iniah cintaku..
Inilah sayangku..
Inilah cinta..

Terpegun ku melihat kamu..
Bergetar hatiku..
Terus ku datang mencuba..
Adakah khayalan menjadi nyata..

Aku.. Aku.. Bagai sudah terkena..
Hati gembira rasa.. Jahatnya kamu..
Engkau.. Engkau.. Penyebabku terigau..
Jiwa mula bermanja..
Jahatnya cinta..

Kepala kata jangan gelojoh..
Hati pula kata pergi..
Go baby go..
Benarkah cinta itu buta..
Kerna tak nampak apa selain dia..

Aku.. Aku.. Bagai sudah terkena..
Hati gembira rasa.. Jahatnya kamu..
Engkau.. Engkau.. Penyebabku terigau..
Jiwa mula bermanja..
Jahatnya cinta..

Dah terkena..
Terkena demam cinta..





Wah menariknya iklan kat bawah nie..!! 
klik la kalau nak tahu lebih lanjut..!!!




No comments: