Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Friday, 31 December 2010

Neway karaoke...Queensbay Mall..


Abes jer Examination paper last hari tue, aku dan semua geng-geng MPA yang clik terus membawa diri kami ke tempat Karaoke yang baru buka kat Qbay Mall nie. Kebanyakan daripada kami belom penah try karoks kat tempat nie. Slalu karoks kat Relau ataupun Redbox jer. So kitaorang nie dah kompem-kompem nak rasa persekitaran baru kan. Kami pun mempergikan diri keptempat berkenaan yang berada di tingkat 3. Berhadapan dengan panggung wayang GSC.

Abes masuk jer...kita orang terus pesan makanan yang dah masuk dalam pakej... Ala, konsep dia sebijik macam Redbox...Korang faham kan? jadi memandangkan kitaorang semua memakai kad pelajar, so kos kami agak kurengs sedikit berbanding orang biasa... kami kene dalam RM20++...



Aku oder jer makanan yang aku rasa aku bley makan dengan selera tekak aku...Mee Tomyam...


Kawan aku oder nasik ayam ape tah..dah lupa plak..tapi sedap arr kugak..rasa macam madu-madu skit...


Yang nie plak, aku tak dapat nak pastikan sangat..tapi nampak macam nasik jer kan...huhu



Sambil makan..kita orang melalak sakan la...kira aku dapat bandingkan kepuasan yang sama ja kalau kita melabur duit kat Redbox. Jadi korang rasa takkan banyak beza sangat antara service yang ditawarkan. 




Sound system pon ok laa..tak la teruk or sound macam pelik-pelik. Maybe mereka masih baru masa time aku pi. Kalau nak banding dengan Redbox Gurney..Yang nie lebih baik kot kondisyen dia. Clear dan senagn nak ekjas.





Azrin pon dengan semangganya memberikan post peace untuk semua pembaca belog aku...hahaha..
! korang tengok bowl Tom Yam dia.. Besaq kan..? so puas aku makan menda tue.



Dalam gambaq-gambaq nie pun korang dapat rasakan sapa yang konker semua lagu-lagu kat sini kan..? hahaha..! Kompem la aku dan azrin sebab member aku yang lagi dua orang tue nyanyi lite-lite jer.


hahahaha..!! memang suatu pengalaman akhir semester yang best..!!! Thanks uolsss...!

No comments: