Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Friday, 31 December 2010

Nasik Kandartori..?

Korang pernah dengan nama Nasik Kandartori dak..? 
Inilah rupa nasiknya.

Kenapa? Apa bezanya nasik nie dengan nasik kandaq yang lain yang ada kat Penang..?

Okeh, Nasik nie berbeza sedikit dengan nasik kandaq yang lain sebab nasik kandaq nie adalah hasil gabungan antara lauk nasik kandaq dan Ayam Tandori...

kalau korang perhatikan betul-betul, ayam tue memang ayam tandori kan? siap dengan hiasa limau and bawang lagi...spesyeli made taw..kalau kat tempat lain, tak dak wei~

so Mana nak dapat nasik kandaq nie?
Korang carik arr sendiri...hehehe~
tapi aku bagi clue, dia dekat dengan Giant Bayan baru...

2 comments:

niny said...

omg! so tempting!
kena try nnt ni! isk3. kat penang ja ka ada nasi kandaq best ni?

fazzlies said...

niny, nak cuba ker...balik sini nanti, datang arr kat penang nie...hahaha..~
rasew2 semua kedai mamak pon boley buat kot..nasik kandaq + ayam tandori..mesti jadi..try cuba tgk..