Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Sunday, 26 December 2010

Ehh...Pencuci Alat Sulit Lelaki...Ade ke?

Entri Khas untuk Lelaki,

Haaa, nak dijadikan ceritanya, aku saja jenjalan dan bermalam kat rumah seorang kawan aku nie kat KL. Aku nie saja suka menyingah rumah kawan-kawan nak menegok betul tempat tinggal diorang. Ahakss..motip sangat kan? 

Kawan aku nie memang advance dalam hal-hal produk penjagaan diri nie. So, masa aku tengah dok lepak-lepak kat umah dia dan bergosip segala bagai, dia tanya aku macam mana aku simpan barang travel aku.


So aku tunjuk jer beg uncang orang bagi masa kenduri tue. Uncang tue la, aku heret ke sana, ke mari.

Terus dia choiiiii aku....hahaha..!!! 


Ade plak pakai beg sebegitu rupa kata kau.!!! Then dia pun bawak kuar traveling kit dia...beg kecik yang ada macam-macam barang keperluan. 


Then terus dia teringat, dia cakap dia ada satu produk nie nak tunjuk kat aku.

Barang tue adalah barang Pencuci alat sulit lelaki. So aku tercengang seketika....


 Ade ke alat pencuci sulit lelaki kat pasaran Melesia nie...? Then kawan aku teros keluarkan produk dia dari dalam beg traveling kit dia tue.

Ten terennnnn...!

kalau korang nampak kan, nama dia Fosa Grande, Pencucian Lelaki..
wangian mangga lagik...huhu

Teruih lepas dia introducekan produk nie kat aku, dia suruh aku try...hahaha..!

So. masa mandi, aku pon try la, dia dah kasi amaran yang produk nie sedikit berangin, macam ubat gigi. 
So aku pun try guna sikit dulu. 


Guess what, memang rasa berangin~ macam pakai losyen mustajab Pati halia kat area tue..? So, apa perasaan korang..? mcam nak melompat kan? 
hahahaha..~!!!

Anyway, aku pun pakai sikit jer, tak la banyak, kalao banyak tak tau jadi apa~ Bauan Mangga dia pun ade jugak, kekadang feeling bau ubat batuk pon ada gak...hahaha..!! kira ok jugak la produk nie.

Terus aku tanya kat kawan aku tue mana dia beli. Then dia jawab, senang jer, nak carik menda nie...Kat MYDIN berlambak...dia pun beli kat MYDIN...


Wah, meletup nie..! MYDIN advance dalam menda-menda macam nie kot.

Aku pun try cek origin produk nie, guess what again...Produk nie asli datang dari Melesia. Made in Selangor.

Sori la, gambaq kurang jelas~

So lepas nie, pada korang-korang yang berminat tue..pergi la jenjalan carik menda nie k. 

Ingat pompuan ja ada kau, ini barang khas untuk lelaki...!


2 comments:

Anonymous said...

hurm,, ingt kn pe td.
jenama lain pun ade.. ckp je nk brnd n made in mne.. sumtime we need to explore more in ths world.

Isra said...

good info, terbaik bro
new entry about this product..
http://faceblogisra.blogspot.com/2014/12/pencuci-alat-sulit-lelaki-new-cosa.html