Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Tuesday, 14 December 2010

Akim dan Stacy, Sama tak..???

(picca: FB kimcy)

Korang semua tengok la gambaq nie...Topi kedua-dua orang nie macam sama jer kan? Or memang sama pun, dan beli di kedai yang sama? Sori, tak dapat dipastikan.

Selalu sangat jugak kita dapt tengok Akim memakai topi jenis nie kemana saja dia pergi. Kalau tak silap topi nie dah dipakai Akim sebelum Raya lagi sewaktu menyampaikan lagu Raya bersama Black dan AG Hot fm untuk promosi lagu Rindu yang telah pergi. Betul tak?

Ada jugak yang cakap topi tue adalah milik Stacy dan diserahkan kepada Akim? Betul ke?

Tapi yang pasti, Akim dan Stacy berkongsi taste yang sama kan? hehehe...~

No comments: