Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Thursday, 18 November 2010

Hubungan Uncle Seekers dan Aisyah Bekas Permaisuri..???



Bekas Permaisuri Datuk Amar Siti Aisyah

Haaah...kesah yang da tersebar sejak 2 ke 3 hari nie...huhu...
Panas hingga aku pom naik terkejut nie... 
Banyak giler blog-blog macam aku nie dok komen pasal kesah cintah antara Uncle Seekers dan bekas Permaisuri Datuk Amar Siti Aisyah siap dengan gambar-gambar skali... Hal nie diakui sendiri oleh Uncle Seekers kot dalam blog peribadi dia. Amboi uncle, meletop uolss... siap buat pengakuan beserta gambaq skali nooo...




(picca: Blog Uncle Seekers)


Dengaq kata, depa dua orang mula rapat semenjak bulan Januari tahun ni lagi. Sebab mereka (Keluarga bekas permaisuri) pernah berkunjung melawat keluarga Uncle Seekers kat kampung Janda Baik. Mesti ada apa-apa nie kan..??? Sebab ada cerita mengatakan bekas permaisuri mengidap penyakit aneh dan mengalami tekanan perasaan..entah la..tak tahu nak komen lebih-lebih...Mudah-mudahan bekas permaisuri dalam keadaan sihat hendaknya.


Dalam pada itu, kat dalam blog Uncle Seekers, siap dengan story line part 1 sampai part 7(clik sini) tentang bagaimana perkenalan dia dengan bekas permaisuri...Siap perhubungan mereka nie digelar sebagai CINTA SYY.. Apa Cinta Syy tue Uncle..???
 Dalam pada itu jugak, Uncle ada menulis yang hubungan cinta MEREKA tidak direstui oleh bapa bekas permaisuri Siti Aisyah...huhu...wah, Astro MegaDrama sangat keenn...!!!




(picca: blog Uncle Seekers)


Tapi yang hendak dipastikan nie, banyak orang bertanyakkan kenapa Uncle sanggup bertindak demikian dan mengapa dia sanggup buat statement berani mati nie..?


 Aiyoo...aku pun speechless kot lepas baca semua nie.
Entah la, apa yang dikhabarkan dengan 'cinta syy' oleh Uncle Seekers nie entah betul atau sebaliknya... Sekiranya bekas permaisuri menghidap penyakit misteri atau mengalami tekanan perasaan, aku doakan dia agar segera sembuh dan sihat. 
Tapi adew gak sesetengah orang berpendapat bahawa uncle mempunyai agenda tersembunyi mendedahkan kisah ini kat blog peribadinya...hurmm...


p/s: Entah la...korang sendiri baca dan hakimi k...




Peace no war

1 comment:

emilyrockz said...

err..rasa nak muntah baca..
dah wat bnda tak elok..bangga2 lak cita kat suma org.. haih~