Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Sunday, 7 November 2010

Konsert Reunion AF8 tak Best..???



haa...!!! ini la nak habaq pi..aku ekceli baru lepas tgk Konsert AF8 dalam tb kat Astro Ria( Aku mmg tengok Astro Ria ok, jgn komen). Almaklum la, aku nie base kat Penang, so tak berkesempatan la untuk turun kat Bukit Jalil utk tingok kunsert yang khabaq mula2nya gempaq gileerr...!!! Aku adew la gak baca ulasan kunsert nie bila dia dah berlangsung hari tue. Ada yang cakap best, ada yang cakap hambar...ermmm...so lepas aku tingok kan, bagi aku la kan, memang kureng...~


Aku dengar la, ada jugak yang dok tengok kunsert nie kat umah2 ni, espesyeli makcik2 peminat AF nie, siap kutok-kutok yang cakap konsert nie MEMANG TAK BEST LANGSUNG.... hahaha..!!
so ape cer nie..???


bagi aku la kan, semua persembahan yang dipertontonkan tue memang langsung tak cukop bagus, tak cukop latihan dan tak cukop KICK untuk mengambarkan ituew konsert reunion.
Bayangkan dengan set pentas yang bapak punyer grand, buat kat kat dalam dewan yang berhawa dingin plak tue, so ape lagik yang korang nak..???


Kalau nak dibandingkan dengan 7 konsert reunion yang sebelum nie, ini yang paling BURUK kot dalam sejarah AF... Even walaupun ada konsert reunion yang lagi buruk tue masih boleh dimaafkan sebab kebanyakan nya buat secara live dan 'open air' kot...


Hello wahai semua bintang AF8, korang tue dah dekat 6-7 bulan grad dari AF. Tak kan masih anggap diri tue student kot..??? jangan ingat abes AF, dah pemes, ilang mata pelajaran yang dipelajari... Kompem lakan, lepas kuar AF rituew, diorang semua mesti dah banyak baut persembahan pentas dan menjayakan show. Takkan masih tak pandai2 baut show atas pentas kot...? Kaku dan memalukan kowt..!!!


Ishk...aku rasa, bagi pandangan peribadi aku nie, persembahan yang paling boleh diterima dan dianggap persembahan adalah tentunya Shahir dan Adira...mungkin Ema dan Shah...yang laen tue Hancuss..!!! Maulana pon aku tengok terlalu amatur sangat...sorry to say la kan..


kalo korang nak baca apa yang berlaku masa kunsert tue...baca and klik kat sini

p/s Apa2 pon, Akim laaa tetap penyanyi keluaran AF yang paling best..!!! huhu...!




No comments: