Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Sunday, 14 November 2010

Kau dan Aku Musim Ke 2 penuh Jambu..???


Poster KDA 2

Arrrggghhh.....!!!!

frust nyer tak dapat pegi Showcase Kau dan Aku musim ke 2 (KDA 2) kat Plaza Alam Sentral, Shah Alam hari Sabtu lepas....huhu... Tak sempat dow aku nak bertemu dengan Akim lagi...Aku nie dah lama tak menjengah die..adew la dalam 2 bulan...adoi...
Takpe la takdak rezeki nak wat cane kan...

Tapi ape2 pun aku nak ucapkan Good Luck kepada semua tenaga kerja KDA 2 espesyeli kepada para pelakon nya AKIM, Aril, Amar, Farish Aziz, Raja Farah, Anita Baharom, Sabrina Ali dan Puteri Fatin. Tak lupa jugak kepada barisan pelakon baru kepada produksi KDA iaitu Anith, Hafiz, Tony Eusoff, Khaty Azean dan Zulkifli Zain serta Mimie MyStarLG.



Barisan pelakon KDA 2 (picca Murai.com)

Harap-harap korang dapat bagi jalan cerita KDA 2 nie lagi best...walaupun aku rasa KDA 1 pun dah cukup best...tapi still ada ruang untuk kita perbaiki diri kan...?


Poster KDA 1

Aku pun dok dengaq macam-macam cerita yang kurang enak pasal KDA 2 nie yang boleh dikatakan banyak wujudkan masalah berbanding KDA 1 dulu... Hai, apa masalahnya tue..? Sama-sama la kita pikirkan ekk... Kalau dulu masalah yang ada cuma mungkin pengambaran dalam bulan Ramadhan dan mungkin masalah dari sorang dua pelakon pompuan..tapi KDA 2..?



sebahagian para pelakon KDA 1

Bila teringat kembali kepada watak heroin KDA 1, MILA...rasa macam best jugak kan minah nie belakon disamping Si AKIM yang mula-mula macam kayu tapi semakin improved hari demi hari... Tapi apasal la MILA digugurkan dari KDA 2 ekk..? kesian.... Mungkin tak cukup jambu kot..hahaha..!!! Tengok lar semua pelakon yang ada dalam KDA 2 nie..tengok jer heroin baru yang menggantikan tempat MILA...kan... jambu kan???

desas-desus adew cakap Iwan AF8 nak masuk KDA 2 tapi...last minit tak masuk pun..dia pun jambu gak kan..? ermm....dan lain-lain la...


Apa-apa pun... kita tunggu dan lihat apa hasilnya dan lepas tue kita start kutoookkk k kalau tak best..!! hehehe...!!!


p/s: Jangan korang kutok AKIM sudah k...kang adew yg makan kaki meja + bontot kerusi~

~Peace no war~

2 comments:

Vintage Rose said...

eh sape yg gnti mila ek?cian mila die kate die xtaw pon dh d gugurkn dr kda tetibe je kda2 dh stat shooting.

fazzlies said...

Anith Aqilah yg ganti cik Mila...
Anith nie dulu penah masok One In A Million...tapi tak menang...

baru berusia 19 tahun, berdarah kacukan Melayu dan Cina, dan tengah blajaq kat ASWARA dalam bidang lakonan...

Watak yang dia bawak bernama Elina~ jadi heroin baru ganti Mila...kesian kan kat Mila, memang die tak tahu, tetiba jer menda nie jadik..huhu