Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Friday, 12 November 2010

Jaafar Onn dan Aku..??? Ape kes nie...???


Satu hari tue aku ada berjumpa ngan sorang member lama aku nie nie, pompuan la... Kami memang dah lama kenai lebih kureng 4 tahun macam tue... Dalam dok cakap-cakap, sembang2, tup-tap dia tanya aku " wei, hang kenai budak pompuan nama dia Ema..?" aku jawab la, " Ema, Ema mana nie..?"

Dia cakap "Ema yang keja part time dulu tue, dgn hang kat Sungai Petani tue.."
Aku jawab " haaah... Aku ingat dah, pompuan yang bajet lawa tue ekk..?
kawan aku cakap " yessss....!!! Dia tue la..."

then kami pun sembang-sembang panjang lebaq...dia pun cakap la, Ema tue dok teringat kat aku sebab aku nie ada rupa MACAM JAAFAR ONN....

Huh...???? aku pun cakap la...Ishk, Ema tue buta ka or saja nak wat statement..??? aku sikit punya ensem(perasan skit) macam nie...hang boley samakan dengan dia...
adoi...!!! hang nie memang kurenggg....!!!!

tapi really funny la this time..!!! hahaha..!!!

bodoh punya statement...


tapi......
:
:
:
:

.
.
.
.


macam sama tak..?? huhu~
dia yang sama macam aku kot, aku tak sama macam dia pun kan..?
hahahaha..!!!!



~Peace no War~

4 comments:

Anonymous said...

bak mai gambar ema..
lawa ke?
kah kah

fazzlies said...

Anon...gambaq ema..? tak dak la..
huhu..al maklum la, i tak simpan gambaq2 org yg persan lawa nie..i simpan gambaq jaafar Onn lagi baik...


hahahha..!!!

Wawa_Nadwa said...

ish mane leh sama dh tentu kam0o lagi tomey.
hahaha!

fazzlies said...

Wawa, itu la kan..ane la bley sama.. saja jer nie nak si Ema tue nak wat propaganda...huhu~