Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Monday, 29 November 2010

Cikgu Shida yang Femes

Wah, sekali aku buka report case, Cikgu Shida muncul kot. Hehehe! Anyway, Cikgu Shida nie memang pemes giler kat Youtube and FB sekarang nie. Macam-macam video beliau dah post kat Youtube tue. Memang Femes la cikgu kita yang sorang nie.


Cikgu Shida nie dengaq kata sekarang mengajar di S.K Pulau Padang, Bota Kiri, Perak. Cikgu Shida nie memang femes dalamYoutube sebab meng'uploadkan video-video 'miming' beliau. Wah, Keleeezz Cikgu, takyah buat drag...dah boleh 'miming' lagu orang lain kennn... 


Yang paling tak menahannya, cikgu Shida nie 'miming' dengan penuh perasaan dan karektor yang seterusnya membuatkan orang espesyeli budak-budak tak terlepas pandang gelagat dia. Memang minat betol cikgu Shida terhadap muzik sampai boleh buat video huplod kat Youtube.


Dengaq kata jugak, ramai orang tak beberapa sooka Cikgu Shida dok buat video-video macam nie semua. Katanya tak manis dan menjatuhkan air muka cikgu-cikgu SeMelesia. Adoii..! 


Aku no komen, sebab dia sendiri yang pilih nak tonjolkan diri cara nie. Dia nak gila or what... Yang aku tau, aku gelak ja tengok video dia nie...Tapi cikgu Shida kita nie memang kreatif dalam dok buat pelbagai aksi-aksi dan lakonan dia. Espesyeli budak-budak yang tak minat bahasa Inggeris tue, mungkin depa lebih minat lepaih tgk 'miming' cikgu Shida nie.


Sapa kata kene jadik artis dulu baru pemes kenn? Tengok cikgu Shida dah pemes satu Melesia 'miming' lagu orang jaa.


Part yang paling aku suka adalah bila dia tak 'miming' dan cuba kontrol kelas dia. Nyaring dowh, suara cikgu kita nie.Garang... Mengalahkan Linda Jasmine kat AF gituew. I loikee.. Hahaha..!!!


Sekarang nie dia aktif gak dok haplod video 'miming' dia yang lain espesyeli lagu-lagu terkini masew kini. Kalo korang rajin, masuk Youtube searchla cikgu Shida k. hehehe...


Mak Lawak versi cikgu...She really make my day..!!!


Aku bley kasik sample video dier kat sini..yang lain korang search sundiri k...Cikgu Shida 'miming' ala Maher Zain.





dan satu nie lagu budak-budak





Kalau sesaper nak kenal cikgu Shida kat FB pon boley...korang click ajer kat link bawah nie ekk...




cikgu Shida
Cikgu Shida(peribadi)

2 comments:

Jumie Samsudin said...

What ever u said okay. For me dia ni sangat lonely dan bosan. Pastu dia create video ni nak buat dia nampak happening. Publisiti murahan. Siries......sapa sapa pun buleh buat video miming macam ni. Its not a TALENT.

fazzlies said...

kenn...tu la yang aku cakap, dia nak 'miming' tak perlu drag or whatsoever...then post kat Youtube...
pemes lew kawan, ber'title'kan cikgu..!!