Ruangan Khas Penaja

Suka belog ini? Terima Kasih.

Sunday, 8 March 2009

aku pi Genting Laarr....


Weii.. best gila la aku pi genting last 2 week, 21hb Feb... sori la aku x update blog aku nie coz malas skit lar... yang byk aku updatekan ialah blog recycle aku tue...itu yang byk aku luangkan masa kat situ tue... so tak banyak la progress kt sini.

sebenarnya aku tangkap bayk giler gambar masa kat Genting tue..!! meletop nie.. byk scene yang menarik yang aku telah rakamkan untuk kenangan aku coz ini lah kali pertama aku sampai kat Genting Highland... tue yang terlebih excited tue..hehehe... aku pi ngan kawan2 x-schoolmate aku... si Huda and Si Amyza... diorang wak pasangan masing2... so aku nie depa gandingkan dengan kawan tempat keja depa...si Azlinah..hehehe... depa sajala nk perkenankan aku dengan si Azlinah nie.. tp plzz la..kami 2 nie byk sangat persamaan... mulot sama2 macam bapak dan mak AYAM...hahaha..!!!so dengan adanya kami dua orang nie, meriah la kampung..!!!

nie gambar depa... Amyza, Huda dan Azlinah

so kami bertolak dalam pukul 11 malam dari Komtar...terus ke Genting...sampai dalam pukul 4 pagi waktu tempatan... punya la aku rasa macam nak tercabot bontot aku, duduk lama dalam bas tue... depa yang len dah lama smpai ke India ka mana hala dah.. aku ja yang dok terkebil2 tengok pemandangan malam.. welll, aku kan exited sangat nk pi Genting..so mana leh tidoq... hehehe... member sebelah kau pon, si Azlinah tue xleh tidoq gak... dlam ramai2 nie kami 2 org ja yang blum pernah smpai ke Genting...depa yang len dah selalu sampai...

tue yang aku rasa depa x berapa teruja sangat nak pi Genting tue....hehehe...!!!

bersambung...